Toolstation

De Ronin Toolstation is een robuuste en praktische gereedschapskar voor elke professionele klus. U hebt de keuze uit twee vooraf gevulde Toolstations, of u kunt ervoor kiezen uw eigen Toolstation samen te stellen. Exclusief voor Ronin gebruikers is er de mogelijkheid om uw Toolstation te personaliseren met uw eigen naamplaat.

Spuitbussenhouder

Gemakkelijk te installeren met de twee bijgeleverde schroeven. De gaten zijn al. aangebracht in elke Ronin Toolstation.
Naar het product

Lege toolstation

De Ronin Toolstation is een robuuste en praktische gereedschapskar voor elke professionele klus. U kunt ervoor kiezen uw eigen Toolstation samen te stellen. Uitgerust met 8 lades die op kogelgelagerde rails lopen. Het veiligheidssyteem voorkomt dat u meerdere laden tegelijk opent. Hierdoor blijft de Toolstation altijd stabiel en zal deze niet omvallen.
Naar het product

143-delige Toolstation

Deze 143-delige Ronin gereedschapskar is gevuld met een basisassortiment aan gereedschappen. 1/4” en 1/2” doppen, diverse schroevendraaiers, diverse tangen en steeksleutels en T-stuk inbussleutels.
Naar het product

271-delige Toolstation

Deze 271-delige Ronin gereedschapskar bevat gereedschappen voor de meest voorkomende werkzaamheden in het garage bedrijf. Het bevat 1/4” - 3/8” - 1/2” doppen en ratels, knie-sleutels, T-stuk dopsleutels, dunwandige slagdoppen, etc.

Naar het product

Contactformulier